Over ons

Een onbeperkte Asian-Fusion ervaring van hoogstaand niveau. Dat is wat Deja-Vu wil bieden. Bij ons dineert u onbeperkt zonder de tijdsdruk van een All You Can Eat Restaurant.

Deja-Vu, onbeperkt genieten in Veldhoven

Ons doel is om een hoogstaande All You Can Eat ervaring neer te zetten. Omdat All You Can Eat vaak gepaard gaat met onpersoonlijkheid en snelheid willen wij deze term liever niet gebruiken. Daarbij bieden wij een unieke combinatie van Aziatische en Europese specialiteiten. De keukenbrigade heeft de Aziatische keuken in hun bloed zitten, daarnaast is er de kennis van de traditionele Europese keuken. Dit zorgt voor een unieke Asian-Fusion smaak ervaring die u niet snel ergens anders zult vinden.

Een onbeperkte culinaire ervaring in ongedwongen en fijne sfeer. Zo zouden wij zelf een diner bij Deja-Vu beschrijven. Bij ons kunt u zonder tijdlimiet onbeperkt bestellen van vele culinair hoogstaande Aziatische en Europese gerechten die met grote zorg voor u bereid worden. All You Can Eat, maar dan in A La Carte sferen.

U kunt per willekeurige gang één gerecht per persoon bestellen. Na consumering van het gehele gerecht mag u een nieuw gerecht bestellen, het aantal gangen is bij ons onbeperkt!

Ontdek geheel in uw eigen tempo de veelzijdigheid en originaliteit van de gerechten bij Deja-Vu. 

Bekijk een impressie van ons restaurant in Veldhoven

Andere vestigingen

Deja-Vu in Dijkerhoek, Holten. Op een sfeervolle locatie die bij Holtenaren bekend is van het partycentrum dat hier voorheen gevestigd was. 

Nuenen

Aan de Parkstraat 27a in Nuenen vind je onze derde en jongste vestiging van Deja-Vu Restaurant. Bekijk de website voor meer informatie.

Reserveren kan gemakkelijk online. U kunt natuurlijk ook altijd even bellen.

Actueel

Op dit moment zijn er geen berichten